• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Da man var barn var en af de bedste ting at tage på legepladsen, eller hen i den nærmeste skov, hvor der var en svævebane. Svævebanen er en af de største favoritter hos unge såvel som gamle på grund af følelsen af at flyve igennem luften i høj fart. Det var dog sjældent at man var der alene, når man endelig var ved svævebanen. Man var nemlig ikke det eneste barn der synes, at svævebanen var den bedste aktivitet på legepladsen.

Der var typisk lange køer til denne sjove aktivitet, og derfor nåede man ikke at få det ud af sin dag på legepladsen som man kunne have håbet på, hvilket er en af grundene til at det nu faktisk er muligt at få en svævebane direkte i sin egen have.

En svævebane i haven gør, at ens børn, og børn af venner og bekendte, slipper for at bruge en masse tid på at vente på andre børn får en tur. Desuden gør den nærliggende beliggenhed, at det er nemt at underholde sine børn, hvis man får lokket dem udenfor. Man bliver uden tvivl alle børns foretrukne destination, hvis man har en svævebane i haven.

Hvordan anskaffer jeg mig selv en svævebane i haven?

At anskaffe en svævebane til haven er overraskende nemt og simpelt. Man kan købe en på nettet, hvor alt tilbehør medfølger og som er overraskende nem at sætte op, eller man kan lave en selv. Foretrækker man at købe en svævebane er der utallige muligheder på markedet, hvor langt de fleste koster under 1.000 kr.

Hvis man derimod er god med hænderne og lettere handy, er det muligt at lave en svævebane til haven selv. Selve princippet i en svævebane er simpelt, hvor man hænger under et udspændt kabel, der så transporterer dig fra det ene sted til det andet ved hjælp af tyngdekraften (i disse tilfælde).

For at bygge sin egen svævebane i haven kræver det i princippet kun at man har to træer, hvor det er muligt at spænde et langt stykke stålwire mellem. Normalt vil man have en hævet platform at bruge svævebanen fra for grundet tyngdekraften, men da det er i haven kan du alt andet lige give dit barn det skub de behøver. Derfor er det ganske muligt og billigt at lave sin egen svævebane i haven.