• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

For de fleste mennesker er det sådan, at vores hjem er vores stolthed og vores helt store passion. Det gælder både med hensyn til designet på vores hus, indretningen af vores møbler, den måde vi designer vores have på og meget andet.

Men få af os tillægger måske vores indkørsel en særlig stor betydning. Ikke fordi, at vi ikke gerne vil have, at vores indkørsel er flot og pæn at se på. Men i højere grad fordi, indkørslen mere virker som en praktisk ting end en æstetisk. Det kan dog godt betale sig at ændre på denne indstilling.

Brug indkørslen som porten til dit hjem

For selvom indkørslen måske ikke er det sted på din grund, som gør allermest væsen af sig, så er det faktisk en af de første ting, som gæster og andre besøgende ser. Nogle gange parkerer de deres bil på den, andre gange går de hen over den.

Selvom de måske ikke bevidst lægger så meget mærke til indkørslen, så spiller den derfor faktisk en ret vigtig rolle. Den fungerer nemlig lidt som porten eller indgangen til ens hjem, og denne indgang skal gerne gøre et godt indtryk, så den understøtter resten af indtrykket af hjemmet.

Hvilket underlag skal din indkørsel have?

Der er derfor god grund til at tænke lidt ekstra over, hvilket layout din indkørsel skal have. Størrelse, bredde og længde er sikkert allerede fastlagt, medmindre du bygger et nyt hus op helt fra bunden.

Men ting som hvilken form for underlag, der skal være i din indkørsel, har du faktisk god mulighed for at skifte og dermed bestemme over. Her bør du både lade æstetiske overvejelser og praktiske overvejelser indgå i dit valg. Det er helt dit eget at træffe – men et rigtig godt råd er at vælge ærtesten.

Hvad er ærtesten?

Ærtesten er en samling af natursten i små størrelser, som bliver spredt ud over hele din indkørsel i et tykt lag. Ærtesten kan have forskellige farvenuancer, men fælles for dem alle er, at de danner et jævnt og kompakt lag hen over jorden.

Ærtesten er en populær form for belægning, og derfor kan du finde rigtig mange forhandlere rundt omkring, som ærtesten af god kvalitet og til yderst rimelige priser. Derfor er der mange varianter at vælge mellem, og du kan nemt finde den farvesammensætning, som passer til dit hjem.

Derfor er ærtesten gode

Der er en række forskellige årsager til, at ærtesten er sådan et godt valg, når det kommer til belægning i din indkørsel. For det første er stenene utrolig flotte. De giver et minimalistisk, men alligevel elegant look, som både lyser op og passer godt sammen med have og hus.

Men ærtesten er også smarte, fordi de gør deres job rigtig godt. Det vil sige, at de fungerer optimalt som underlag, fordi de pakker sammen og danner et jævnt og alligevel fleksibelt underlag. Ærtesten kan nemlig give efter for sko og bilhjul uden at gå i stykker.