• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Hvis du bor i et gammelt hus eller hvis du er i gang med at investere i et ældre hus, så kan det være, at du lige skal tjekke om huset trænger til en efterisolering. Du kan nemlig spare mange penge på den lange bane, hvis du får efterisoleret dit hus. Læs med her og find ud af, hvad efterisolering er og hvorfor dette er en god idé.

Hvis du bor i et ældre hus, så kan det meget vel være, at det trænger til at blive efterisoleret. Der er nemlig mange ældre huse, som ikke er blevet isoleret, som vi ellers ville gøre i dag. Du kan faktisk spare penge på varmeregningen ved at få dit hus efterisoleret – og du kan faktisk også få tilskud til efterisolering fra dit energiselskab.

Hvis du får isoleret din hulmur så kan du cirka efter to år have tjent dine udgifter til isolering ind igen. Hos Dansk Isolering kan du få gode råd og vejledning til både, hvordan du får tilskud til din energibesparende renoveringer og du kan også bestil et tilbud på efterisolering.

Hvad kan jeg isolere?

Du kan isolere mere end bare din hulmur. Faktisk kan du også isolere:

  • Lydisolere
  • Loftisolere
  • Teknisk isolering

Så hvis du har brug for at få lydisoleret teenageværelset eller garagen, så kan du også få hjælp til det. Når du isolerer, behøver du ikke være bekymret for om huset bliver for tæt. Det er nemlig en myte – for når man isolerer sin hulmur, så bliver huset ikke tættere, men varmere.

Kan der gå noget galt, når jeg får isoleret mit hus?

Ja, der kan være mange faldgruber. Og derfor er det en god idé at alliere sig med en professionel fagmand, som præcist ved, hvad han laver. Disse ting kan gå galt:

  • Bagmuren kan gå i stykker
  • Dårlige furer
  • Frostsprængt formur

Så undlad gør-det-selv-projektet og allierer dig med en fagmand. Så er du på den sikre side. Det ville være så ærgerligt at have investeret masser af tid og penge i projektet bare for at se det falde til jorden. Hos Dansk Isolering har de mange års erfaring med isolering, så du behøver ikke bekymre dig om alle de faldgruber der er ved store projekter, for dem har de fuldstændig styr på.

Som sagt kan du spare penge på din boligøkonomi ved at efterisolerer din bolig. Lad Dansk Isolering hjælpe dig med regnestykket og guide dig godt i gennem projektet.