• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

De fleste af os ved, at det er sundt for os at få trænet regelmæssigt. Hvis tallene taler sandt, er der sågar en del af os, der frekventerer det lokale fitnesscenter. Måske særligt i det lokale fitnesscenter kan det dog være svært for alvor at slå sig løs og få pulsen op, så man træner optimalt. Det er trods alt det samme sted, som den søde nabo og de gamle damer fra parcelhuskvarteret også træner. Det er ærgerligt, for mange af de bedste fordele ved regelmæssig træning kommer, når man presser sig selv, pulsen er høj og sveden springer fra panden. Af den grund kan det i stedet være en fordel at træne hjemmefra, hvor du føler dig tryg.

Træn til udmattelse

Tryg træning med god udsigt

Træner du hjemmefra er du nemlig først og fremmest i et trygt miljø uden skyggen af dømmende blikke. I stedet kan du føle dig tilpas i et miljø du kender, hvilket kan være enormt beroligende og sætte dig i stand til at gøre dit ypperste. Af selvsamme grund kan du med fordel finde vej ud i haven med dit træningsprogram, når vejret er til det. På den måde får du frisk luft under træningen, men derudover kan de smukke og vante rammer igen også være beroligende.

Selvom vejret ikke ligefrem er til træning i haven, kan bare udsigten gøre meget for at lede tankerne ud på havens blomster og væk fra de ømme muskler. Det er altså bare en af de mange grunde til, at du bestemt bør overveje at træne mere hjemmefra. Spørgsmålet er altså mere hvordan du ønsker at træne hjemmefra, end hvorvidt du bør gøre det.

Træn med crosstrainer

Træn med crosstrainer

Her er svaret langt mere afhængigt af dig og din foretrukne træningsform. Vil du bare gerne have en generel træning af både kroppens muskler og konditionen, er en såkaldt crosstrainer et godt valg. Med en crosstrainer bestemmer du nemlig helt selv intensiteten, og du har mulighed for at slå dig løs, når du ved, at du kan. Den slags personlig indstilling er central for, hvorfor du bør vælge crosstraineren fremfor mange andre muligheder. 

Derfor er crosstraineren inCondi ET2000i – inSPORTline også et særligt godt valg, hvis du gerne vil begynde at træne hjemmefra. Den udmærker sig nemlig ved sit unikke justeringssystem, der giver dig mulighed for at indstille skridtlængde såvel som positioner. Du kan altså bruge den samme crosstrainer til at løbe den ene dag, som du bruger til en afslappet gåtur den næste. Du indstiller bare skridtlængde, position og måske sågar håndtag. Sammen med den smukke udsigt til din have og de private omgivelser i dit eget hjem, er din crosstrainer altså det perfekte værktøj til at træne maksimalt. Begynd hjemmetræningen med crosstrainer, hvis du gerne vil presse dig selv eller bare træne i trygge omgivelser.