• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

At have sin egen have at kunne sætte sig ud i er lidt af en luksus, som ikke alle mennesker kan gøre glæde af. Når man har en have handler det derfor også bare om at holde den ordentligt – og at man har nogle gode møbler at sidde i derude.

Vidste du at du kan ompolstre dine havemøbler? I denne artikel snakker vi mere om hvorfor du skal gå op i udseendet af dine havemøbler, og hvordan du eventuelt kan få dem ompolstret.

Træmøbler i have under træ

Havemøbler er en del af haven

Man skal gå op i udseendet af ens havemøbler, fordi de trods alt er en vigtig del af ens have udseende. Præcis ligesom med boligindretningen så er det vigtigt at man sørger for, at der er et godt flow ude i haven – og at indretningen af den afspejler en selv og ens værdier. Her er havemøblerne en central del af, hvordan andre personer vil opfatte din have. 

Du kender det nok selv og har – bevidst eller ubevidst – lagt mærke til det, når du besøger andre og ser deres have. Deres havemøbler siger ret meget om dem. Og der er forskel betydeligt forskel på, om en person har nogle få billige havestole siddende eller om de har spenderet på et større loungesæt. Det siger noget om, hvad de er villig til at bruge penge på – og dermed også noget om dem som person. 

sommer-have

Hvordan får du din møbler ompolstrede? 

Hvis dine havemøbler er begyndt at blive lidt slidte at se på men selve skelettet af dem egentlig er fine, så kan det komme på tale at ompolstre dem. Et flot loungesæt eller en pæn sofa, som du har stående i havestuen, kan få et helt nyt liv, når du vælger at lade dem ompolstre. Dette er også kun godt for miljøet, fordi du dermed ikke benytter dig af nær så mange ressourcer, som hvis du skulle ud og have nogle helt nye møbler.

Men hvor skal du ompolstre dem henne? Det er vigtigt at du har fokus på både pris og kvalitet, når du vælger det firma, som skal ompolstre dine møbler for dig. Egedalpolstring er et godt firma, som kan tilbyde både lave priser og høj arbejdskvalitet. De er værd at tage et nærmere kig på. 

Det er dog vigtigt at du har fokus på også at finde et firma, som ligger i nærheden af dig. Dine møbler skal trods alt fragtes frem og tilbage mellem firmaet og din bolig. Og det kan hurtigt blive en svær sag, hvis du skal køre meget langt med dem. 

Snus rundt inde på nettet og se hvad du kan finde frem til. På de forskellige firmaers hjemmeside kan du hurtigt se hvilke priser de kører med for ompolstring af diverse former for møbler.