• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

Hold dine negle helt fine og frie for de grimme uønskede neglebånd med en neglebåndsskubber i metal. Sørg for at erhverve dig en neglebåndsskubber i flere størrelser, så du mest muligt optimalt kan ordne dine neglerødder hjemme i stuen. 

Med velplejede neglerødder danner du et godt grundlag for sunde negle. Når du har styr på dine neglerødder, kan du eventuelt fortsætte pedicuren med neglelakken. Det er muligt at kreere flotte og smukke negle, også hjemme fra stuen. 

velplejede negle

Velplejede negle er noget der bliver lagt mærke til

Dine hænder er sammen med dine øjne og dit ansigtsudtryk nogle at de redskaber du har for at udtrykke dig. Der er ingen chance for at velplejede hænder og negle bliver overset. 

Det er fuldstændigt på samme plan som hvis du anvender sminke og mascara til at fremtræde dine øjne. Neglelak er for alle og enhver og findes i et utalt af afskygninger. Der findes med garanti en neglelak der passer til dig, dit humør og din stil. 

Er du i tvivl om du kan kreere de flotte negle hjemme i stuen? Kontakt eventuelt en klinik der tilbyder at ordne dine negle og nyd en skøn pedicure. Aflæs eventuelt de gode tricks og tag dem med hjem. Med velplejede negle vil du opleve at selvværdet og udstrålingen stiger og dine hænder vil blive lagt mærke til. 

negle

Kombiner dine flotte negle med smuk neglelak 

Neglelak er ikke bare neglelak. Det er noget har været aktuelt for både mænd og kvinder i årtusinder. Kineserne begyndte allerede at smukkesere deres negle 3000 år før Kristus. 

I dag kan neglelak også anvendes af både mænd og kvinder men er mest af alt et tegn på femininitet og en feminin udstråling. Med neglelak har du mulighed for at tage dine negle med i din garderobe og give dem en rolle i din personlige stil og fremtoning. 

Neglelak findes i et utal af farver og kan kreeres med mange forskellige effekter. Trenden er lige nu nailart, hvor neglelakken ikke kun påføres i et enkelt lag, men hvor der leget med farver, mønstre og strukturer på neglenes overflade. Det er endda muligt at få lavet en neglepiercing eller toppe neglene med tatoveringer eller smukke glinsende similisten. 

Hvis du ønsker at lægge en god og smuk neglelak derhjemme der holder længst muligt, er der enkelte råd at følge. Start med at file dine negle også en smule på overfladen for at neglelakken hæfter bedre. Neglene skal efterfølgende rengøres og eventuelt påføres en neglelaksgrunder eller en basecoat. En basecoat forstærker farven på lakken, så ikke den bliver misfarvet når den kommer på dine negle. 

Lakér neglene i den ønskede farve og slut af med en top coat der forlænger holdbarheden af neglelakken og giver en flot og glinsende finish.