• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

Kunne du også godt tænke dig at få lidt mere liv i dit parforhold? Mange mennesker vil gerne have et bedre forhold til sin partner, og det kan desværre godt være svært i en travl og stram hverdag. Men her kan et fælles haveprojekt måske være det, som giver dit parforhold lidt mere liv. 

Læs med i artiklen her og find ud af, hvordan et fælles haveprojekt kan skabe mere liv i dit parforhold.

have

Giver jer en fælles aktivitet

Noget af det vigtigste i et parforhold er, at man har noget at være fælles om. Og her kan et fedt haveprojekt netop være det, som kan give jer lidt ekstra i forholdet. For når det kommer til en pæn have, skal der ofte mere end et par hænder til at få styr på det hele. 

Måske er din partner vildt god til at ordne de praktiske ting i jeres have, hvor du måske er bedre til detaljerne. Så kan I med jeres fælles haveprojekt fremvise og udnytte hver jeres spidskompetencer. Det kan være godt, hvis I mangler lidt tillid til hinanden. Så kan dette haveprojekt vise jer, at den anden part i forholdet faktisk godt kan noget, hvilket kan være en vigtig detalje i, at man som par får det bedre sammen igen.

Tage beslutninger sammen

Når I skal i gang med et fælles haveprojekt, vil det også tvinge jer ud i at skulle tage nogle beslutninger om haven sammen. 

Det bliver sikkert en udfordring i starten, hvis I ikke er så vant til at skulle tage beslutninger i fællesskab, men i det lange løb vil det virkelig gavne jeres parforhold, at I bliver gode til at tage fælles beslutninger og kunne gå på kompromis med hinanden, og med hvad den anden part gerne vil have. Måske vil du gerne have roser i haven, men det vil din partner slet ikke. Så kræver det lidt kompromis og lidt beslutningstagen, som er godt for et velfungerende parforhold.

ekstravagant have

Andre ting der kan give liv i jeres parforhold

Selvfølgelig er der også nogle andre gode ting, som kan give lidt ekstra liv til jeres parforhold, hvis det er begyndt at gå lidt i stå. I kan blandt andet investere i noget lækkert frækt undertøj, som du ved, den anden part virkelig vil elske. 

For eksempel hvis du ved, din partner tænder på undertøj i en rød farve, kan du overraske ham eller hende med sådan et sæt.