• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

En hund vælger nogle gange at ligge på gulvet for at slappe af eller sove. Men tænk på hvor mange timer hunden ligger ned i løbet af dagen. Med en hundeseng sikrer du at din hund ligger rart og komfortabelt når den skal slappe af og sove. En hundeseng har ikke kun det formål at skulle give din hund et blødt underlag. For en hundekrop er det hårdt og opslidende hvis den er tvunget til at ligge på det hårde gulv. Særligt for de tunge hunderacer er det en god ide med en god og blød seng, der former sig til kroppen og forebygger ømheder i bevægeapparatet. Klik her og se et stort udvalg af hundesenge. Der findes et utalt af forskellige farver, størrelser og materialer. Der er helt sikkert en hundeseng der passer ind i dit hjem og til din hund. 

Hund i hundeseng

Den rigtige hundeseng er vigtigt for hundens velvære

En hund nyder at være sammen med familien og tæt på sin ”menneskeflok”. Alligevel er det vigtigt for hunden at have sit helt eget sted hvor den kan trække sig tilbage uden at blive forstyrret. Til det formål er en hundeseng den helt rette løsning. Det er lige så vigtigt for hunden af have et komfortabelt og roligt sted at kunne sove og slappe af, på samme vis som det er for os. Med en god hundeseng kan hunden slappe af, sove trygt og behageligt, hvilket har betydning for dens velvære. En velplaceret hundeseng i hjemmet, i et roligt hjørne, der stadig er tæt på familien, sænker hundens stress niveau. 

Hunde der sover

Vælg den helt rette hundeseng til din hund

Udvalget af hundesenge er stort. Valget vil muligvis falde på en hundeseng der passer ind i indretningen af dit hjem og din personlige stil. Udover udtrykket er det dog mere vigtigt, at din hund har den rette seng, i forhold til komfort og størrelse. De forskellige størrelser af hundesenge er mest af alt målrettet forskellige størrelser hunde og hunderacer. Præferencen for din hund kan alligevel være en anelse anderledes end naboens. 

Hvis din hund har behov for en større tryghed, er det vigtigt at hundesengen ikke er for stor. Væggene bør være høje, men hundesengen bør stadig have en størrelse hvor hunden kan ligge komfortabelt. Fyldet i hundesengen har ligeledes betydning for liggekomforten. Jo tungere din hund er, jo tykkere et fyld og underlag har den som tommelfingerregel behov for. Et af de valg du bør overveje når du vælger en hundeseng, er evnen til at kunne blive vasket. En hundeseng bør være med et aftageligt betræk, eller være konstrueret således at hele sengen kan komme i vaskemaskinen. Udvalget er stort og der findes med garanti den helt rigtige hundeseng til dig og din hund.