• Post author:
  • Post category:Diverse
  • Reading time:3 min(s) read

Har du fundet de perfekte havemøbler, men de har brug for en omgang maling, eller måske bare en ny farve? Da kan spraymaling være den perfekte løsning. Her kan du læse mere om, hvordan du kan bruge spraymaling til at friske op møbler og ting i din have.

Brugte havemøbler får nyt liv

Enten om du har gamle havemøbler stående, som måske har fået lidt vel meget vejr og vind gennem mange år, eller har fundet det perfekte sæt havemøbler på loppemarked, så findes der en løsning.

Specielt metalmøbler, er der mange der tror er færdige, når de er blevet slidt, men der findes spraymaling til metal og træ, som kan give havemøblerne nyt liv. Der er ingen grund til at nøjes med gamle, slidte havemøbler når man selv kan friske dem op.

Billig spraymaling kan hurtigt gøre tricket, hvis du lige skal sørge for at give møblerne nyt liv. Måske har du bare brug for en ny farve? Spray maling kan fåes i alle regnbuens farver og dække alle behov.

Gør-det-selv

Det er heller ikke svært at gøre det selv. Nu hvor genbrug er blevet så populært, også når det kommer til havemøbler, så er det også vigtigt at vi lærer os, hvordan vi nemt kan tage vare på de ting vi køber og hvordan vi nemt selv kan friske dem op.

Du har måske fundet et metalsæt som er sort og virker lidt for tungt. Hvad med at male det hvidt med spraymaling til radiatorer? På den måde, kan du bringe lidt mere lys ind i din have, med lyse og lette havemøbler, der falder godt ind i det engelske havelook, som er så utroligt populært lige nu.

Alle der kan lide at arbejde i sin have, kender også glæden af, at bruge sine hænder og gøre ting selv. Der hersker en helt særlig stolthed over ting, som vi selv har lavet eller fixet. Sådan er det med de ting der vokser og gror i vores have, men også med de indretningselementer, som vi har sat derind.

Det kan også være at din havelåge, lige har brug for en omgang spraymaling, for at blive så god som ny igen. Der er simpelthen ingen begrænsninger, og det åbner i stor grad op for et meget større udvalg af møbler og ting, fordi du ved du lige hurtigt selv kan male dem med billig spraymaling, for at få den farve og det look du ønsker.