• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

I parker og skove er træer noget af det smukkeste, naturen har at byde på. Når foråret melder sin ankomst, stråler skovene i lysende grønne farver. Humøret bliver bedre, og smilene breder sig. Men lige så skønt og smukt det kan være at gå gennem en tætbevokset skov med smukke træer, lige så irriterende kan det være at have et stort træ blokerende for den ellers fantastiske udsigt.

Er du bosiddende i en større by, vil du vide, at store træer kan tiltrække rotter og mus. Hvordan man undgår at få ødelagt udsigten, og hvordan man holder skadedyr på afstand, kommer der herunder et kvalificeret svar på.

Træfældning i større byer kræver præcision

Hvis man bor i en større by, kan træfældning være en yderst kompliceret sag, hvis man selv står med hele opgaven. Er du sammen med resten af din ejerforening blevet godt træt af et eller flere større træer i nærheden, kan I med fordel gå til de rette fagfolk for at få løst jeres problem. Særligt når det kommer til træfældning i storbyer, er der nogle specifikke regelsæt, man skal tage højde for, når et træ ønskes fældet. Disse regler kan et reelt træfældningsfirma hjælpe jer med at forstå samt give et tilbud på, hvor meget det vil koste at fælde det givne træ

Hos Henrik Ravn Træpleje finder du Amagers bedste træfældning, hvor ekspertise og en god kundekontakt altid sættes i højsædet. Her er det altid dygtige og erfarne fagfolk, der i tæt samarbejde med kunderne finder frem til den bedste løsning. Når det kommer til træfældning i København og i andre store byer, er det nemlig præcision, der skal til, for at arbejdet kan blive udført inden for de regler og regulativer, der findes her.

Tilbud om træpleje

Er det ikke en decideret træfældning, du ønsker, findes der også en masse andre tilbud på forskellige former for træpleje. Dette gælder for eksempel beskæring, pleje af grønne områder, kapning af toptræer og meget andet. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at fælde et helt træ for at få udsigten tilbage. Det er som oftest nok bare at beskære træet på en hensigtsmæssig måde. Vi kan anbefale, at du forhører dig om dine muligheder, når det kommer til almindelig vedligeholdelse af træer og grønne områder. Vi er sikre på, at du finder det helt rette tilbud. Du ønskes i hvert fald held og lykke med det hele.