• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Har du gået og overvejet at anskaffe noget til udendørs aktiviteter til dit barn eller dine børn? Der er masser af ting at vælge mellem, blandt andet klatrestativer, sandkasser og så videre. Der er dog én bestemt ting, der altid går rent hjem hos børnene, og som aldrig bliver kedelig eller ensformigt at lege på. Der er naturligvis tale om en havetrampolin.
Du har måske hørt flere forældre snakke om, at ”derfor skal du købe en havetrampolin”. Men hvad er helt præcist de specifikke grunde? For man hører gerne noget forskelligt, alt efter hvem man taler med. Der er masser af gode grunde til at anskaffe sig en havetrampolin – både i forhold til børnene og fra forældrenes synsvinkel.

Fra skærmtid til at være til stede i nuet

For det første, så indbyder trampoliner til masser af aktivitet og socialt samvær. Man behøver som forælder ikke at kæmpe om at få børnene væk fra skærmene og ud i den friske luft – det kommer gerne helt af sig selv, da de fleste børn er helt ekstatiske over at hoppe på en trampolin.

Trampolinen giver børnene mulighed for at interagere med deres venner og søskende på en måde, som ikke kan lade sig gøre, når de har en masse elektroniske genstande i nærheden af sig, som optager dele af deres opmærksomhed. De er til stede i nuet og kan nyde hinandens selskab og nærhed fuldt ud.

Styrk sundheden med en havetrampolin

Samtidig får børnene masser af motion. Når man hopper rundt på trampolinen, styrker man både musklerne og det styrker samtidig hjerte og kredsløb. Mange børn bruger i nutidens Danmark rigtig mange timer på at sidde med en skærm, så det er så positivt, hvis de finder sjov i noget, hvor de bevæger kroppen. Øver de sig i at lave bestemte hop og så videre, så udvikler de også automatisk deres motorik og balanceevne.

Men børnene hygger sig, kan forældrene slappe af og nyde lyden af barnelatter. De fleste forældre kan også nikke genkende til, at et barn, der har været ude og bruge energi hele dagen, er meget nemmere at få i seng om aftenen og generelt i bedre humør.

Havetrampolinen er en kilde til socialt samvær, ubetinget opmærksomhed og fokus hos børnene, en kilde til god motion og en god grund til at tilbringe tid udenfor i den dejlige, friske luft – Derfor skal du købe en havetrampolin. Det er en god investering i sjov, leg og godt helbred hos dit barn.

Hoppeguiden.dk kan anbefales, hvis du vil købe en havetrampolin. Der er nemlig anbefalinger af de bedste trampolin-mærker, derudover finder du også skarpe priser på trampoliner.