• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Er du på udkig efter at huse til leje i Sæby, eller at finde en lejebolig Hammel? Herunder kan du finde inspiration og fordele ved at finde lejeboliger i netop disse byer.

Masser af gode grunde til at flytte til Sæby

Sæby er en charmerende lille by, med godt 9.000 indbyggere der ligger 12 kilometer fra Frederikshavn. Byen er placeret naturskønt nær Sæby Å’s udløb i Kattegat. Når du flytter til Sæby, kommer du til at bo meget centralt, og tæt på både tog, lufthavn og færge. Det betyder at du har meget fleksibilitet, og nemt kan komme fra a til b.

Når du flytter til Sæby, vil du opleve at du bliver en del af det lokale liv, og du bliver taget godt imod. Du vil møde søde naboer, og et stærkt lokalsamfund.

Som ny borger i Sæby, er der masser af aktiviteter der venter på dig. Du kan gå lange ture, og nyde den smukke strand. Du kan ride på heste, og der er masser af tilbud til børn der gerne vil lære at ride. Derudover er der masser af herlige cykelruter, men ikke nok med det. Der er flere hundrede af foreninger der tilbyder masser af spændende oplevelser.

Slå til nu og få en lækker lejebolig i Hammel

Hammel er en spændende by med lidt over 7.000 indbyggere. Byen ligger meget centralt placeret, og betyder at du har mange muligheder i forhold til dit arbejde. Således er Hammel 26 kilometer fra Århus, 44 kilometer der Viborg, og godt 16 kilometer fra både Hadsten og Hinnerup. Hammel har de seneste tiltrukket mange nye borgere, der nyder Hammels placering tæt på skov og natur, samtidig med der ikke er langt til større byer.

Priserne på lejeboliger i Hammel er i den gode ende som du kan se her på Facebook, og du får en del kvadratmeter for pegene i forhold til andre og større byer.

Derudover byder Hammel på gode indkøbsmuligheder, og masser af grønne områder som du ikke finder i hverken København eller Odense.

Fordelene ved at bo i Nordjylland

Der er masser af fordele ved at bo i de smukke Nordjylland. Det derfor ikke mærkeligt at så mange unge mennesker der er er vokset op i Nordjylland, flytter tilbage efter de har boet nogle år i Århus eller København. Mange savner nemlig den smukke nature, og det helt særlige miljø som findes her, og selvfølgelig også i Sæby.

Som en stor bonus, får du meget for pengene, når du lejer et hus i Nordjylland. Du sparer penge når du f.eks. flytter fra Århus til Nordjylland, og de penge kan du bruge på at forkæle din familie, og f.eks. rejser og nye cykler.

Derudover sker der i disse år en stor udvikling I Nordjylland, hvor flere virksomheder vælger at starte op her, eller flytte dertil. Det har skabt job og vækst, og betydet at endnu flere flytter til de smukke omgivelser i Sæby.