• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Frisk luft, lidt sol og måske lige lidt lys, som ikke kommer fra lamperne i hjemmet.

Nogle gange er disse ting alt, der skal til, for at dig og dit barn kan komme til at blive mere friske, end nogensinde før. Det er ting, som er vigtige for vores alles sundhed, og derfor skal du sørge for, at du også får dem. Så bliver du nemlig mere oplagt.

Og hvordan gør du så det? Jo, der er få metoder så effektive som at lægge barnet i en klapvogn og komme ud at gå.

Tag ned at handle

Vi skal alle sammen ned at handle. Maden laver jo ikke sig selv, og der bliver ikke købt bleer eller toiletpapir.

Heldigvis er der en fantastisk sandsynlighed for, at du er i gåafstand ned til dit lokale supermarked. Og selvom det ikke altid er det sjoveste, så er det nogle gange helt oplagt at tage barnet med herned.

For nede i supermarkedet, så kommer baby i kontakt med en hel masser andre mennesker. Bare det at se andre mennesker end mor og far kan netop være sundt, for det er en hel masse nye indtryk, som er utroligt gode for barnet.

Derudover, så er det jo et ærinde, som alligevel skal løbes. For mange af os tager det ikke for lang tid, og dermed bliver hverken forælder eller barn alt for udkørte.

Naturen er sund for baby

Det der med natur kan godt føles lidt skræmmende, når man har et barn. For det er ikke alle haver, der er lige klar til et spædbarn, som skal rundt derude – og nogle har måske slet ikke en have.

Hvis du kan genkende dette, så er en kort gåtur med dit barn faktisk noget af det, som skal til.

For at gå ned i skoven, parken eller bare ud i et pænt nabolag med en masse planter er simpelthen sundt. Her vil barnet møde en masse indtryk i form af lugte, nye ting at se og samtidig også komme tæt på naturen.

Dette er bevist som værende sundt, især idet både du og dit barn sikkert sidder meget inde. Sådan er det nemlig tit. Derudover kommer baby til at være ret udmattet efter, fordi det netop skal tage så meget nyt ind. Det er godt, hvis du gerne vil have, at dit barn kommer træt hjem, så det er klar til at sove.