• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Kender du en haveelsker? En person, som kan bruge timer og uger i sin have? Som kræser om planterne, og har fingrene langt nede i den dybe muld? Så er det oplagt at give ham eller hende noget til haven, næste gang du skal på besøg.

Her er 3 nyttige gaver til hjem og have til dine yndlingshavemennesker.

Gaven til pausen fra havearbejdet

Du ved, at haveelskeren knokler hårdt for at få haven til at stå snorlige. Men han eller hun skal også lære at slappe af – og vedkommende behøver jo ikke undvære haven af den grund. Giv derfor ham eller hende en Book Seat. Det er en pude, hvor du kan sætte en bog, et magasin eller en iPad, der herefter holder det fast, så du kan læne dig tilbage, uden at du behøver at holde fast.

Haveelskeren kan således lægge sig i haven i sin favoritdrømmeseng, smække benene op, nyde duften af nyslået græs og lyden af fuglekvidder og læse en god bog.

Gaven til frugterne af køkkenhavearbejdet

Har din ven en køkkenhave, som han eller hun kræser om, kan du overveje at give nogle salathænder og en Flexicut. Flexicut er en maskine, der kan hakke og skære de nyligt høstede grøntsager fra haven. Forestil dig at gå ud i køkkenhaven, tage kartofler, gulerødder og salat op, skylle det af og hakke det til en frisk sommersalat. Det bliver ikke meget lækrere.

Salathænderne er et både flot og anderledes designet salatbestik, som haveelskeren kan bruge, når han eller hun skal servere sin sommersalat fra egen have.

Gaven til havearbejdet

Du kan også give ham eller hende noget, som vedkommende kan bruge helt konkret til havearbejdet. Det kunne for eksempel være en OneLeg, som er en taburet eller en såkaldt lugestol. Stolen kan dreje 360 grader rundt uafhængigt af, hvilket underlag den står på, og taburetten er derfor oplagt til lugning af haven. Den giver fleksibilitet, og den roterbare egenskab sikrer faktisk, at du ikke belaster din ryg og din lænd. Samtidig belaster du heller ikke dine knæ, fordi du netop ikke sidder på dem, når du luger beddene.

Stolen kommer desuden i et ret lækkert design, og den er velegnet til både udenfor og indenfor. Sætter du et ekstra skridsikkert lag på stolen, fungerer den desuden super godt til indendørs rengøring af for eksempel ovn, komfur og så videre. Hermed skånes ryggen og lænden fortsat – også på det indendørs arbejde.