• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:4 mins read

Hvad er en anvendelig terrasse?

Den anvendelige terrasse er både rummelig, hyggelig og moderne. Det er i den anledning vigtigt, at man ikke kun fokuserer på den visuelle del. Man kan jo sagtens skabe en flot terrasse uden at gå på kompromis med ergonomien og komforten. Dette kommer vi mere ind på i blogindlægget. Du går som læser en masse uundværlige tips i vente.

Terrassen er familiens samlingssted om sommeren

En terrasse kan og bør gøres til familiens samlingssted. Der er jo ikke noget bedre end at nyde solens varme og lyden af fuglefløjt sammen med ens kære.

Dansk sommer er ikke altid lig med sol og glade dage, men det er under alle omstændigheder en god idé at gøre noget ud af terrassen. Man kan jo godt opholde sig på terrassen, selvom der ikke er 25 grader og høj sol. Husk at tage højde for individuelle behov og ønsker fra din families side. Det skal jo helst være sådan, at de også bliver glade for terrassen.

Tips til den perfekte terrasse

Hvordan du skal indrette din terrasse afhænger først og fremmest af dens størrelse og form. Der er jo grænser for, hvad man kan gøre ved en mindre terrasse, selvom størrelsen ikke bør begrænse din kreativitet. Du kan – uanset størrelsen på din terrasse – få noget ud af vores udvalgte guldkorn. Dyk ned i vores gode tips herunder:

  • Gå efter fleksible møbler af høj kvalitet – Kvalitet og fleksibilitet er vigtige faktorer ved køb af møbler. Det er i særdeleshed vigtigt, at du finder nogle møbler, som kan håndtere det nordiske klima. Det er også værd at stille skarpt på, hvor meget vedligeholdelse møblerne kræver. Er din terrasse en af de mindre af slagsen, så bør du investere i pladsbesparende møbler i form af bænke m.v.
  • Und dig selv en stor terrassevarmer – Selvom juni, juli og august er kendt som de bedste sommermåneder, så må man bare erkende, at det kan være svært at holde varmen i sommerperioden. Dette problem løses nemt med en terrassevarmer. Der er dog stor forskel på kvaliteten af terrassevarmere, hvorfor man skal være dygtig til at vurdere specifikationer m.v. Med en terrassevarmer kan du drikke rødvin og hygge dig med spillemaskiner til langt ud på natten. Det kan du vel at bemærke gøre uden at fryse.
  • Gør plads til en gasgrill – Ingen terrasse uden en grill. Det oplagte valg er en gasgrill, som er let at betjene, vedligeholde og rengøre. Du kan endvidere spare meget tid ved at tilbringe mad på en gasgrill sammenlignet med en kulgrill. Er du mest til kul eller gas? Der er fordele og ulemper ved begge typer.
  • Investér i solafskærmning – Det kan virke en smule skørt at investere i solafskærmning, når solen ikke skinner mere, end den nu engang gør. Det er alligevel en fornuftig investering. Du går aldrig helt galt i byen med en markise, men har selvfølgelig også mulighed for at købe en stor parasol.

Husk at lægge et budget, inden du kommer for godt i gang. Det er jo ikke hensigtsmæssigt at lægge en masse planer, som ikke kan føres ud i livet af økonomiske årsager. Hvor meget er du villig til at spendere på din nye terrasse?