• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Bål er lig med hygge, det samme gælder mad over bål og med et bonfire bålsted, er du sikret timevis af hygge og god madlavning henover både forår og sommer.

Brug det for eksempel til et bål, hvor du sammen med de mindste kan riste skumfiduser og snobrød. Eller brug det til at lave mere avancerede retter, også selvom det foregår udendørs. 

Det er kun fantasien der sætter grænser, men vælger du et bålsted til haven, tør vi næsten godt love dig, at du helt sikkert kan se frem til en sommer med mange hyggelige timer foran de knitrende gløder på bålfadet i haven. 

Bonfire bålsted i det fri er nemt og funktionelt

Med et bonfire bålsted bliver det næsten ikke mere enkelt og hyggeligt at lave mad udenfor.

Det er nemt og funktionelt, og sørger du for at have rigeligt med træ, kan du bruge timer med familien foran det lille bålsted. 

Der er flere muligheder med et bålfad, og derfor vil du både kunne finde et bålfad med låg og rist, som gør det nemt for dig at styre madlavningen over de varme gløder. 

Et bonfire sæt er praktisk og robust

Når du skal lave mad over bål i haven, er det en god ide at have styr på det grej, som du skal bruge for at komme godt i gang.

Her er et bonfire sæt praktisk, og rent faktisk kræver det ikke det helt store udstyr for at komme godt i gang. 

Der findes mange forskellige slags bålfade, og derfor er der også flere slags at vælge imellem, både når det handler om design, men også når det handler om det materiale, som bålfadet er lavet af. Her kan du for eksempel vælge et bålfad i støbejern eller et i stål. 

Et bålfad i støbejern er tungt, så det betyder, at det sagtens kan stå udenfor, også selvom det blæser meget.

Bålfadet bør dog stå under et halvtag, da det ikke er rustfrit. Et bålfad i stål er derimod et lettere materiale, som du nemt kan flytte, hvis du får brug for det. 

Du kan også vælge et helt bonfire sæt, som består af en gryde og et bålsted, hvis du gerne vil bruge det til madlavning.