• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Alle haveejere kender til problemet med flisepest. Over årene kan fliserne i haven blive angrebet af alger og skidt. Hvis der ikke gøres noget ved problemet, vil pesten brede sig og gøre fliserne mere og mere kedelige og triste at se på. Derudover bliver de også mere sårbare. Med rene fliser giver det et helt andet indtryk på terrassen. Det vil gøre, at terrassen er indbydende og langt flottere at se på. Ligeledes vil levetiden på fliserne forlænges, og du vil have mulighed for at have en flot terrasse i mange år frem.

Rene fliser skaber helhedsindtrykket i haven

Rene fliser skaber ikke blot et godt indtryk på selve terrassen, det skaber helhedsindtrykket i haven. Lige som du sikkert ofte irriterer dig over flisepest, når du går ud i haven, vil rene fliser give den stikmodsatte effekt og sætte prikken over i’et for en flot og gennemført have. Du vil dermed nærmere fryde dig over haven, og bedre kunne slappe af når du befinder dig netop der.

Fremgangsmåde til rene fliser

Der er to måder at opnå rene fliser på. Du kan selv gå ud og købe fliserens og give dig i kast med at rense fliserne. Du kan også hyre et firma, som kan klare opgaven for dig. Hvis du vælger et firma, slipper du for alt besværet, og sikrer dig at resultatet, bliver godt første gang. Et professionelt firma der ikke laver andet til daglig, vil vide præcis, hvordan de skal bære sig ad for at skabe det rette resultat. Du kan læse mere på nanostone.dk, der netop tilbyder en professionel løsning til rene fliser. De har mange års erfaring, og bruger teknikker og fliserens, der matcher kundens behov.

Så godt som nyt

Når fliserne er renset, vil du få en fornemmelse af nye fliser. Investeringen og besværet er blot meget mindre, end hvis fliserne skulle skiftes ud. Hvis du vælger et firma til at rense fliserne, vil de bruge moderne teknologi inden for fliserens og dermed forlænge flisernes levetid. På denne måde vil fliserne fremstå som nye i længere tid.

Bliv klar til både sommer- og vintersæsonen

Med rene fliser opnår du en god effekt både sommer og vinter. Om sommeren kan du nyde det pæne indtryk i haven og på terrassen, alene og med gæster. Om vinteren er det ikke sikkert, at du kommer så meget i haven, men fliserensen der er brugt til at rense fliserne, gør at flisernes levetid forlænges. Desuden har rene fliser sværere ved at blive udsat for frostsprængninger end fliser med flisepest. På denne måde opnår du beskyttet fliser om vinteren, så de igen er pæne og klar, til når foråret og sommeren kommer.

Skån miljøet

Ved at vælge at rense dine fliser fremfor at skifte dem ud skåner du miljøet. Den fliserens der bliver anvendt i dag, er ofte mild og skånsom for miljøet. Derudover spares der på naturens ressourcer ved ikke at kassere de gamle fliser og lægge nye. Ved at forlænge flisernes levetid opnår du herved et flot bæredygtigt resultat, der holder i mange år.