• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid nemt at forudse, hvordan det danske sommervejr præsenterer sig selv, men som oftest er der et par uger eller tre, hvor der er godt vejr i Danmark, og her er det altid dejligt, hvis terrassen er klar til de varme stunder. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer i mål med at gøre din terrasse klar til foråret og til sommeren. Du kan for eksmpel overveje at kontakte din Lokal vinduespudser i Næstved, så du kan få klare ruder, så du kan nyde det gode vejr også indenfor. Du kan også overvej en Algebehandling til dine fliser på terrassen, så de skinner som nye, når solen tittter frem. 

Giv træværket olie

Vil du gerne gøre din terrasse klar til sommer og sol, så er det en god ide, at du husker at give dit træværk olie. mange danskere har træterrasser, eller de har forskellige typer af hegn eller planker i haven, som trænger til en omgang olie. Giver du ikke dit træværk olie, så kan du risikere, at der kommer vand ned i dit træværk, hvorefter dette kan gå i forrådnelse og efterfølgende smides ud. Derfor er det en god ide, at du sætter tid af til at give træet på din terrasse olie. 

Find planter, som kan spare dig for vanding

Når du skal gøre din terrasse klar til sommer og sol, så er det en god ide, at du planter planter i krukker, som kan stå på din terrasse, som kan holde til det danske sommervejr. Dette skal helst være planter, som kan klare sig med den regn, som kommer naturligt eller måske skal vandes få gange over sommeren. På denne måde sikrer du dig, at der altid er farver og liv på din terrasse i foråret og om sommeren, når solen skinner. 

Fjern alger og ukrudt

En af de største problemer, som opstår, når du har en terrasse er alger på fliser og træværk og ukrudt, som kommer frem mellem revnerne. Begge disse elementer kan være svære at komme af med. Dog kan en god algebehandling gøre underværker for dine fliser, og det er nu også muligt at få algefjerner til træværk. Derudover er det også muligt, at du kan få midler til at fjerne ukrudt, og du kan efterfølgende strø sand, som gør det svært for planterne at sno sig op mellem fliserne og plankerne. Så kan din terrasse blive klar til sommeren på ingen tid.