• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Mange husejere kender til, at haven står pænt og blomstrer om sommeren, men i det pæne billede, der får man hurtigt øje på terrassen, hvis fliser ikke passer ind i det pæne billede. Fliserne træder tydeligt frem i billedet med dens grønne overflade. Den grønne overflade kaldes alger. Det er noget, som de fleste husejere er bekendte med.

Fliser skal af og til renses, så man undgår alger, og så de beholder den pæne overflade. Det kan man ved hjælp af en algerens.

En skånsom rensning

En algerens er skånsom mod facaden, da der ikke bruges skrubbebørster eller højtryksspulere. De produkter, der bruges, desinficerer samt dræber algernes naturlige fedtsyre. Det sker ved, at rødderne slipper overfladen.

I løbet af de næste par måneder, der bliver algemidlet naturligt skyllet væk. Det kan være ved hjælp af regnen.

Det er ikke kun på fliser, at der kan komme alger

Det er ikke kun på fliser, at der kan komme alger. Mange får også alger på deres terrasse, der er lavet af træ eller på børnenes legetårn, der også er lavet i træ.

Alger kan derudover også komme på tagsten og mursten. Når ting er udenfor året rundt såsom husets tag eller børnenes legetårn, så vil der komme snavs og alger på. Men det er ikke kun på grund af udseendet, at man vælger at få en algerens. Alger kan gøre, at der kommer frostsprækker i tagsten eller fliser. Men alger kan også gøre, at træ eller fliser bliver glatte at gå på, når det regner eller sner udenfor.

Det er ikke nødvendigt med et nyt tag eller en ny terrasse

Selvom det kan se slemt ud med mos og alger på ens tag eller ens terrasse, så kan det behandles med en algerens. Det er derfor ikke nødvendigt at få skiftet hele ens tag eller at få lavet en ny terrasse. Når man vælger at få lavet en algebekæmpelse, så kommer ens tag eller terrasse til at se helt nyt ud bagefter. Derudover er en algebehandling meget billigere end at skulle til at skifte hele ens tag eller terrasse ud.

Få professionel hjælp til at få dine alger væk

At skulle rense ens fliser, terrasse eller tag for alger, det kan virke som en uoverskuelig proces. Specielt hvis man ikke har prøvet det før. Så er der meget, som man skal sætte sig ind i. Derudover tager det også en del tid, men man behøver ikke at gøre det selv.

Der er mange firmaer, der tilbyder at komme ud og udføre en algebehandling. Ved at hyre en professionel som Sami Sleiman, der er ekspert i algebehandling, så er man også sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og at alle algerne kommer væk. Det er stadigvæk billigere at hyre en professionel til at fjerne ens alger end at få lagt et helt nyt tag eller en helt ny terrasse. Så for dig er det både nemmere og billigere at hyre en til at komme og give fx din terrasse en algebehandling end at få udskiftet terrassen.