• Post author:
  • Post category:Haven
  • Reading time:3 mins read

Drømmer du også om nydelse i haven? Et afslappet område med spa og wellness? En lille oase med selvforkælelse og frihed? Det er forståeligt. Tænk over, om du skal have spa til terrassen.

Nyd tilværelsen

Forestil dig en varm sommerdag. Du har arbejdet otte timer og er efterhånden godt træt, du cykler hjem og sveden løber ned ad dit ansigt. Du skal hjem og slappe af. Hvis der nu stod et dejligt, skønt spa på terrassen, så kunne du hoppe direkte deri og få en dukkert. På denne måde kunne du afkøles og få ny energi.

Oppusteligt spa til terrassen

Det kan måske virke uoverskueligt, hvis man selv skal i gang med at bygge et spa helt fra bunden. Men der er hjælp at hente. Du kan nemlig få fat i dit helt eget oppustelige spa online. Læs mere om det her: https://oppusteligudespa.dk/

Hvad kan et oppusteligt spa til terrassen?

Der findes mange moddeller af spa til haven. Der er spabade, der kan rumme 4-6 personer og nogle 10-12 personer alt efter dit ønske. Badene sættes til strøm og så varmes vandes op, hvis man ønsker det. Men vandet kan også nedkøles. Derudover kan bobler tilsættes.

Sådan holder du dit spa rent

For at sikre dig, at dit oppustelige spa på terrassen fortsat forbliver rent og fint til næste sæson, er der en del tricks at tage i brug. Du kan sørge for at få fat i det rigtige underlag, der sørger for at der ikke dannes for mange rifter og huller i bunden af dit spa, så vandet ryger ud igen. Noget af det allervigtigste er dog at huske at få fat i vandfilter. På denne måde renses vandet, hvis der for eksempel er kommet græs eller blade i fra haven. Sådan kan du holde dit spa rent. Udover dette kan du også købe et smart overdække, så du om aftenen bare kan smide det over, og måske endda genbruge vandet i spa’et dagen efter.

Sejt udstyr til dit spa

Når man har spa på terrassen, handler det om, at livet skal nydes. Du kan slappe af og bruge tid med dig selv og dine nærmeste. Der findes meget ekstra udstyr, der kan gøre spaoplevelsen federe. For eksempel findes der en masse nakkestøtter, plads til drikkedunken og forskellige former for boblemekanismer kan medkøbes. Sådan gør du tiden til din egen, så du kan nyde spa på terrassen.

Læs mere i denne artikel på Bolius.dk